VW Beetle Fender - buba za rokere

Izvor: B92, 01.Jun.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VW Beetle Fender - "buba" za rokere

Nakon što je koncept koji je prikazan na sajmu automobila u Frankfurtu 2011. naišao na pozitivan prijem, Volkswagen je dao zeleno svetlo za serijsku verziju posebne edicije Beetle Fender.

Spolja gledano, Fender "buba” razlikuje se od standardne verzije po crnoj metalik boji i specijalnim 18 inčnim alu felnama, koje su dizajnirane u retro stilu.

Automobil ima elegantne hromirane detalje na pragovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i maski hladnjaka, a od istog materijala su i kućišta spoljnih retrovizora.

Na instrument tabli, koja je izvedena u nijansama čuvene "Sunburst” Fenderove gitare, nalazi se logo ove kompanije. Pored karakterističnog ambijenta enterijera, putnici će moći da uživaju i u Fenderovom audio sistemu čije srce čini pojačalo sa 10 kanala i 400 vati izlazne snage.

Da ova "buba”nije namenjena samo ljubiteljima rokenrola, svedoči i 2.0 litarski TSI motor od 200 ks.

VW Beetle Fender imaće premijeru početkom juna na auto-salonu u Lajpcigu, dok će prodaja na evropskom tržištu poćeti na jesen 2012. godine.

Više fotografija ovog automobila možete pogledati u našoj Galeriji.

Pročitajte o konceptu električne "buba” E-Bugster.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volkswagen Beetle Fender Edition

Izvor: AutoBlog, 01.Jun.2012

Volkswagenova premijera na Salonu automobila u Lajpcigu (pored Scirocca GTS i Passata R-Line) biće i serijska verzija prošlogodišnjeg koncepta Beetle Fender Edition. Beetle Fender Edition pokreće 2,0 litarski turbo benzinski motor sa 200KS, a između ostalog se ističe Deep Black metalik bojom,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.