U pripremi još snažniji Volkswagen Golf R

Izvor: AutoBlog, 03.Feb.2021, 17:03

U pripremi još snažniji Volkswagen Golf R

U poslednje vreme kruže špekulacije da Volkswagen priprema još snažniju verziju novog Golfa R, a čini se da nam je potvrda toga sve vreme bila "pred nosom". Informacija je navedena na 347. stranici priručnika koji dolazi uz Golf osme generacije, a radi se o još snažnijoj verziji Golfa R koja razvija 328 KS i 420 Nm obrtnog momenta, a to je za 13 KS više u odnosu na "standardni" Golf R koji ima identičan obrtni moment. Ovu snagu isporučuje modifikovana verzija 2,0 litarskog četvorocilindričnog turbobenzinca kodnog imena DNFF. Buduća verzija bi trebalo da nadmaši vreme od 4,7 sekundi potrebno za ubrzanje od 0 do 100 km/h, kao i maksimalnu brzinu od 250 km/h. Takozvani Golf R Plus se očekuje krajem ove ili u prvoj polovini...
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Volkswagen sprema još snažniji Golf R

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2021

U posljednje vrijeme kruže špekulacije da Volkswagen priprema još snažniju verziju novog Golfa R, a čini se da nam je potvrda toga sve vreme bila "pred nosom".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.