Svaki drugi prodati Volkswagen Up! je električni

Izvor: AutoBlog, 02.Apr.2020, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki drugi prodati Volkswagen Up! je električni

Nemački auto-gigant Volkswagen je dugo oklevao da se upusti u masovnu proizvodnju elektrifikovanih vozila, a kada je u tom proizvođaču jednom odlučeno da su automobili na struju budućnost Volkswagena, ta kompanija je zdušno krenula da ih promoviše. Restilizovani VW e-Up! je lansiran na tržište u novembru 2019, a u prva tri meseca prodaje (što znači pre pandemije koronavirusa u Nemačkoj), Volkswagen je primio oko 20.000 narudžbina, prenosi B92. Reč je o vozilu zasnovanom na standardnoj restilizovanoj verziji malog gradskog Volkswagena Up!, koje pogoni elektromotor od 83 KS (61 kW). Ovaj, praktično bazični...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Svaki drugi prodati Volkswagen Up! je električni

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Apr.2020

Njemački auto-gigant Volkswagen je dugo oklijevao da se upusti u masovnu proizvodnju elektrifikovanih vozila, a kada je u tom proizvođaču jednom odlučeno da su automobili na struju budućnost Volkswagena, ta kompanija je zdušno krenula da ih promoviše.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.