Stigao je osveženi Touareg: Hibrid skoro 100.000 evra FOTO

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 13:33

Stigao je osveženi Touareg: Hibrid skoro 100.000 evra FOTO

Prema ranijim najavama, Volkswagen je otkrio restilizovano izdanje svog najekskluzivnijeg SUV-a, koji je od odlaska modela Phaeton u penziju lider u evropskoj gami ovog proizvođača.

Kao što smo već naveli u jučerašnjoj najavi, redizajnirani Touareg ćete prepoznati po novom svetlosnom potpisu na prednjoj strani sa IQ.LIGHT HD Matrix LED svetlima, povezanim tankom svetlosnom trakom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Još jedna novost je osvetljeni amblem brenda pozadi.

Redizajn takođe donosi neke manje stilske promene na spoljapnjosti i novu Silicon mat sivu nijansu rezervisane za R eHybrid i Touareg R-Line.

U kabini je sve po starom, osim uvođenja nekih novih funkcija kao što su Android Auto i Apple CarPlay konekcije, unapređeno USB-C povezivanje i Dynaudio premijum audio-sistem snage 730 W.

Sa tehnološke strane, osveženi Touareg je dobio senzor na krovu koji detektuje krovni kofer (ukoliko je postavljen), na osnovu čega se automatski podešava elektronski sistem kontrole stabilnosti.

VW navodi da je vešanje takođe poboljšano "za maksimalnu udobnost i optimalne performanse".

Opciono postavljen na felne od 22 inča, prestižni SUV nudi samo V6 motore: 3.0 V6 benzinac startuje sa 340 KS, dizelaši proizvode 231 i 286 KS, a vrh ponude čine dva plug-in hibrida sa 381 KS i 462 KS.

Poznata je i cena. Touareg u Nemačkoj startuje od 69.200 evra, dok će snažniji hibrid biti dostupan po ceni od čak 93.870 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.