Šta su VW Freeler i VW Cruiser?

Izvor: B92, 22.Jan.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta su VW Freeler i VW Cruiser?

Nemački automobilski gigant Volkswagen nastavlja da proširuje svoju gamu koncepata potpuno električnih automobila pod nazivom I.D.

VW je krajem prošle godine registrovao nova dva imena, I.D. Freeler i I.D. Cruiser, koji se priključuju I.D. porodici koju već čine SUV I.D. Crozz, mini-van I.D. Buzz, te kompaktni I.D. EV.

Nema navoda kojoj klasi automobila će pripadati vozila pod imenima koja su poslednja registrovana, ali se zna da će važan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deo I.D. slagalice biti nov SUV koncept, koji bi trebalo da se razlikuje od Crozza, koji je blizak kupe izgledu.

Šef dizajna u VW Klaus Bišhof je najavio dva I.D. SUV-a do 2020. godine, od kojih će jedan biti približniji krosover soluciji uz već pomenuti Crozz.

Osim SUV-ova i hečbeka, VW će I.D. porodici priključiti i veliku limuzinu, koja iako je sve manje tražena u Evropi, ne jenjava interesovanja u svetu, posebno u rastućem kineskom tržištu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.