Proizvodnja Volkswagen Golf R400 modela biće ograničena

Izvor: Moto.rs, 27.Jul.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvodnja Volkswagen Golf R400 modela biće ograničena

Volkswagen je nedavno potvrdio da će uskoro početi proizvodnja Golf R400 modela, a sada je objavljeno da je reč o ograničenom izdanju.

Za snagu će biti zadužen 2.0L turbo četvorocilindarski motor, kao i kod Audi TT 420 Concept Car automobila, koji generiše 400ks izlazne snage. Pretpostavka je da će ovaj model biti baziran na nastupajućem Volkswagen Golf modelu koji će se na tržištu pojaviti u toku 2017. godine, te da je reč o jedinstvenom modelu kakav do sada nije viđen.

foto © gtspirit.com
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mercedes-Benz tvrdi da će njihov pickup biti vrhunski

Izvor: Moto.rs, 27.Jul.2015

Daimler-ov brend opisuje da će njihov nastupajući pickup kamionet biti vrhunski proizvod koji će biti „istinski Mercedes“...U toku marta ove godine, Mercedes-Benz je napravio veliko iznenađenje kada je najavio predstavljanje pickup modela kojeg će proizvoditi Nissan i koji će biti baziran na...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.