Produženi Volkswagen ID.Buzz premijerno 2. juna

Izvor: AutoBlog, 19.Maj.2023, 08:06

Produženi Volkswagen ID.Buzz premijerno 2. juna

Volkswagen je još ranije najavio novu verziju električnog ID.Buzza sa dužim međuosovinskim rastojanjem i tri reda sedišta, a u najnovijem saopštenju je potvrdio da će premijeru tog vozila održati 2. juna. Ta varijanta će po ranijim najavama biti oko 25 cm duža od modela sa standardnim međuosovinskim rastojanjem i nudiće sedam sedišta sa uklonjivim zadnjim sedištima. Sem toga, 2. jun će biti proglašen za međunarodni Volkswagen Bus Day, praznik koji je stvoren za proslavu Type 2 modela, kao i za otkoivanje njegovog duhovnog naslednika. Iako je verzija sa kratkim međuosovinskim rastojanjem ID. Buzz već neko vreme u prodaji u Evropi, Amerikanci će morati da sačekaju do 2024. To je zato što će Volkswagen...
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produženi Volkswagen ID.Buzz premijerno 2. juna

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2023

​Volkswagen je još ranije najavio novu verziju električnog ID.Buzza sa dužim međuosovinskim rastojanjem i tri reda sjedišta, a u najnovijem saopštenju je potvrdio da će premijeru tog vozila održati 2. juna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.