Premijerno predstavljen 2015 Volkswagen Golf VII Alltrack model

Izvor: Moto.rs, 18.Apr.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerno predstavljen 2015 Volkswagen Golf VII Alltrack model

Godine 2012 Volkswagen je predstavio model Passat Alltrack da premosti prazninu između modela za vožnju po putevima i van puteva. Sada je ova kompanija transformisala ovaj koncept u još jednu klasu vozila sa svojim Golf Alltrack modelom.

Tehničke i vizuelne karakteristike Golf alltrack modela uključuju 4MOTION sistem pogona na sva četiri točka, viši klirens vozila, snažnije blatobrane kao i pragove koji nude zaštitu karoseriji vozila.

Branici su dizajnirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << da ponude robusniji izgled vozila a tu su i mnoge druge nezavisne karakteristike enterijera i eksterijera. Jedan benzinski motor (TSI) i tri dizel jedinice (TDI) su dostupne za Golf Alltrack model.

Svi motori su moćne turbopunjene jedinice sa direktnim ubrizgavanjem goriva . 1.8L TSI motor razvija 180ks snage i predstavlja potpuno novi dodatak Golf opsegu.

TDI verzije Golf Alltrack modela će biti dostupne sa 110ksm u vidu 1.6TDI modela zatim sa 150ks snage u okviru 2.0 TDI modela i takođe sa 184ksw snage iz istog motora. Verzije sa 150 i 184ks snage prenose snagu na sva četiri točka preko šestostepene dual clutcth transmisije kao standardne.

Volkswagen Alltrack je dizajniran za dobre performanse kako na putevima tako i na lakim off road terenima. Ovo je moguće zahvaljujući 4MOTION sistemu pogona na sva četiri točka.

Sistem koji je opremljen najnovijom generacijom Haldex spojnice se aktivira čak i pre nego što e dogodi proklizavanje točka pri čemu se koristi proaktivni kontrolni sistem koji usvaja trenutno stanje vožnje i sprečava gotovo svaku situaciju gubitka vučne sile.

foto © Volkswagen
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.