Policija vozaču zaplenila automobil jer su putnici bacili smeće uz put

Izvor: AutoBlog, 05.Jul.2022, 08:34

Policija vozaču zaplenila automobil jer su putnici bacili smeće uz put

Dve osobe koje su putovale u Volkswagen Golfu, negde u Rumuniji, odlučile su da se odmore uz put i očiste unutrašnjost svog vozila. Nažalost, njihovi planovi su uključivali i bacanje smeća uz put. Osim kamera postavljenih posebno za praćenje vozača koji bi mogli da se odluče na bacanje smeća na odmorištu, u tom trenutku je upravo prolazila policija pa su oboje ubrzo uhvaćeni na delu. Kamera je snimila da žena stavlja smeće u plastičnu kesu, a zatim ga baca u travu, navodi Revija HAK. Policajci su videli šta se dogodilo i odmah su se zaustavili. Odlučili su da primene zakon. Uz 1100 evra kazne policijci su zapjenili stari...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Zaustavili kola, bacili smeće u prirodu, pa kažnjeni sa 1.100 evra i oduzimanjem vozila

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2022

Dve osobe koje su putovale u "volkswagen golfu", negde u Rumuniji, odlučile su da se odmore uz put i očiste unutrašnjost svog vozila. Nažalost, njihovi planovi su uključivali i bacanje smeća uz put.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.