Passat upalio nakon osam godina stajanja VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 09:06

Passat upalio nakon osam godina stajanja VIDEO

Za neke olupina, a za druge automobil koji još može da posluži – to je Volkswagen Passat iz 1996.

Jutjuber Flexiny pokušao je da "oživi" Passat koji već godinama stoji na livadi.

Prekriven prljavštinom, nekada vrlo popularan karavan, izgleda zaista jadno. Retko kome bi palo na pamet da vrati takav auto u život, ali jedan čovek se prihvatio izazova.

Iz video snimka može se videti šta je autor uradio da oživi stari Passat. U pitanju je B4 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izdanje koje je ostalo na tržištu do 1997. godine i dolaska popularnog B5.

Ispod haube je 1.8-litarski benzinac sa 90 KS i 135 Nm, u kombinaciji sa automatskim menjačem. Iako ne pršti od snage, lepo ga je ponovo videti i čuti živog, posebno u ovo vreme kada je Passat postao ugrožena vrsta.

Podsećamo, limuzinska verzija se ukida, a karavan će se praviti u još jednoj generaciji. Zadržaće konvencionalne motore, sa standardom Euro 7, a na tržištu će biti ponuđen paralelno sa Škodinim tehnološkim blizancem, modelom Superb.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Passat upalio nakon osam godina stajanja

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2023

Za neke olupina, a za druge automobil koji još može da posluži – to je Volkswagen Passat iz 1996.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.