Objavljena cena za novi VW Passat FOTO

Izvor: B92, 18.Nov.2023, 14:33

Objavljena cena za novi VW Passat FOTO

Na novi Volkswagen Passat dugo smo čekali, a konačno su otkrivene i cene za devetu generaciju ovog modela.

Nova generacija Passata dostupna je samo u karavanskoj varijanti, a VW je na svojoj internet-stranici objavio da je dostupan putem online konfiguratora.

Osnovna ponuda uključuje 1.5 TSI benzinac u formi blagog hibrida, i ova verzija Passata košta 39.995 evra. Međutim, ova verzija i dalje nije dostupna, pa tako na svojoj nemačkoj stranici VW nudi Business >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verziju koja košta 44.995 evra.

Ono što je sam VW istakao od opreme jesu alu-felne od 16 inča, zatim LED svetla, razne vrste asistencije pri vožnji, kao i infotainment sistem koji ima ekran dijagonale 12.9 inča.

U ponudi je i 110 kW 2.0 TDI dizelaš, čija cena kreće od 48.495 evra, kao i neke luskuznije varijante, nazvane Elegance i R-Line.

U ovoj devetoj generaciji, naglasak kod Passata je na komforu, kako istakli iz VW, a razlog što se nudi samo u karavanskoj varijanti jeste to što bi ulogu limuzine ovog ranga trebalo da preuzme električni VW ID.7.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.