MG4 Electric

Izvor: AutoBlog, 29.Jun.2022, 12:38

MG4 Electric

MG je ranije ovog meseca u Kini već predstavio novi globalni električni model koji će se u Kini prodavati kao MG Mulan, a u Evropi kao MG4. MG je sada objavio i prve slike i specifikacije evropske verzije MG4 modela, pri čemu će njegova prodaja na Starom kontinentu startovati u četvrtom kvartalu ove godine. U Evropi će konkurisati modelima kao što je Volkswagen ID.3, a nudiće se u nekoliko verzija. Bazna varijanta ima elektromotor sa 170KS, baterije od 51 kWh i domet od 350 km, dok jača raspolaže sa 204KS, kao i baterijama od 64 kWh i autonomijom od 450 km. Sem toga, MG za kasnije najavljuje i verzije sa dva elektromotora i pogonom na sva četiri ročka. Automobil...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Električni heč Mulan MG4 namijenjen Evropi predstavljen

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2022

Samo nekoliko nedjelja nakon što je MG Mulan najavljen u Kini, uslijedila je premijera evropske verzije. Ovdje će se hečbek zvati MG4 Electric, i pojaviće se čak i ranije nego što je očekivano.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.