Kompanija Volkswagen predstavila je model Saveiro Surf u Brazilu

Izvor: Moto.rs, 19.Okt.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Volkswagen predstavila je model Saveiro Surf u Brazilu

Volkswagen he zvaničnim putem predstavio Saveiro Surf model koji će imati premijeru pred publikom na sajmu automobila u brazilskom gradu Sao Paulo kasnije ovog meseca. Ovaj model je baziran na modelu Fox i poseduje single cab karoseriju.

Slično kao i Fox Pepper koncept, Saveiro Surf je opremljen specijalnom rešetkom motora kao i setom 15“ točkova sa Sepang dizajnom.

Tu je naravno i set nosača za >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << krov. Vozilo pokreće 1.6L motor koji je sertifikovan na 104ks kada koristi etnaol, odnosno na 101ks kada se kao pogonsko gorivo koristi benzin. Motor je uparen sa petostepenim menjačem koji prenosi snagu na prednje točkove.

foto © Volkswagen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.