Kinezi nisu oduševljeni: VW ID.7 krenuo sa prodajom, zabeleženo svega 300 porudžbina

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 16:46

Kinezi nisu oduševljeni: VW ID.7 krenuo sa prodajom, zabeleženo svega 300 porudžbina

Volkswagen ID.7 Vizzion krenuo je sa prodajom 15. decembra u Kini po ceni od 30.600 evra.

Iako mu je cena skoro upola manja od cene električne limuzine u Evropi, za sada ima samo 300 porudžbina, prema izveštaju CarFans-a.

VW ID.7 je predstavljen u aprilu na sajmu automobila u Šangaju, što znači da su potencijalni kupci dobro znali šta mogu da očekuju, pa zbog toga nije bilo ni mnogo raspitivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o ovom modelu u salonima širom Kine.

Kineska agencija za istraživanje ponašanja potrošača CarFans specijalizovana je za objavljivanje 72-časovnih studija koje otkrivaju prodajne performanse određenih modela, a izveštaj o ID.7 kaže da je na kineskom tržištu zabeleženo svega 300 porudžbina, kako je preneo sajt Car News China.

Stopa konverzije je bila 5%, što znači da jedan od svakih 20 posetilaca kupi automobil. Od 80-90% kupaca su muškarci, a prosečna starost je 40 godina. VW ID.7 se često smatra drugim vozilom u porodici, a 30% kupaca čine oni koji su upoznati sa alternativama kao što je Passat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.