JOŠ MALO, JOŠ MALO! VW broji nedelje do premijere Golfa 8 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ MALO, JOŠ MALO! VW broji nedelje do premijere Golfa 8 (VIDEO)

Potpuno digitalizovan.

Nemački proizvođač objavio je novu fotografiju maskiranog pretprodukcijskog Golfa 8 uoči debija koji će se dogoditi tokom jeseni.

Volkswagen već neko vreme priprema fanove za premijeru nove generacija svog bestselera koja je prvobitno planirana za Sajam automobila u Frankfurtu, ali je u međuvremenu pomerena za jesen 2019. Iako Internetom već mesecima kruže “špijunske” >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije nemaskiranog Golfa 8, nemačka kompanija na najnovijem tizeru krije njegovu spoljašnjost ispod crno-bele “kamuflažne” folije.

Ipak, nemoguće je sakriti prepoznatljivu siluetu popularnog hečbeka koji se iz generacije u generaciju diskretno menjao, pa je i najnoviji model dizajniran u skladu sa Volkswagenovim poznatim evolutivnim dizajnerskim pristupom. U nemačkom proizvođaču ističu na “osmica” ima elegantne proporcije i da će svojim izgledom lako “upadati u oči” posmatrača.

Značajnije dizajnerske promene dogodile su se u putničkoj kabini, s obzirom da Golf 8 dobija potpuno digitalizovanu komandnu tablu sa dva velika ekrana – jednim na instrument tabli i drugim, centralnim zaduženim za multimedijalne sadržaje.

Novi Golf je postavljen na MQB Evo mehaničku platformu čime će uštede na masi vozila iznositi i do 45 kg u odnosu na aktuelnu verziju ovog automobila. Osim benzinskih i dizel motora u ponudi će biti i takzvani “blagi” hibridni pogon, kao i klasični plug-in hibrid, koji omogućava autonomiju u vožnji na struju od 80-ak km.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VW broji sitno do premijere Golfa 8

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2019, 09:15

Njemački proizvođač objavio je novu fotografiju maskiranog pretprodukcijskog Golfa 8 uoči debija koji će se dogoditi tokom jeseni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.