Irmscher Volkswagen ID.Buzz

Izvor: AutoBlog, 11.Jun.2023, 16:33

Irmscher Volkswagen ID.Buzz

Mada najpoznatiji kao specijalista za modifikovanje Opelovih modela, nemački Irmscher se pozabavio i novim Volkwagenovim električnim modelom ID.Buzz. Paket je inače najavljen još pre nekoliko meseci, a u međuvremenu je i zvanično predstavljen. Dakle, tu su novi prednji spojler, pragovi, zadnji branik i zadnji krovni spojler, kao i spuštanje vozila za 30 mm. Sem toga, Irmscher nudi i kontrastne detalje, Irmscher oznake i točkove od 19 ili 20 inča, opciono i u crnoj boji. Na kraju, opcioni Irmscher "i-Box" za kampovanje sa sklopivim krevetom, sudoperom, delom za kuvanje i sl. je dostupan od 4.875 evra. Ovaj električni automobil i dalje raspolaže sa fabričkih 150 kW/204 KS. Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rs...
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Irmscher Volkswagen ID.Buzz

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2023

Mada najpoznatiji kao specijalista za modifikovanje Opelovih modela, njemački Irmscher se pozabavio i novim Volkwagenovim električnim modelom ID.Buzz.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.