Dolazi novi Golf – kako ćete ga prepoznati?

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 18:53

Dolazi novi Golf – kako ćete ga prepoznati?

Volkswagen Golf već neko vreme nije bestseler u Evropi, ali je i dalje jedan od najpoželjnijih modela na našem tržištu.

Stoga se novi model čeka sa posebnim nestrpljenjem. Ipak, ne treba očekivati mnogo jer Volkswagen verovatno ne računa da će se Golf vratiti među prva tri najprodavanija modela u Evropi.

Oni koje ih sećanje dobro služi znaju da je Golf bio najprodavaniji novi model >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Evropi od 2007. do 2021. godine. Prošle godine je pao na 5. mesto, čak su ga pretekli jeftina Dačija Sandero i stari Fijat 500.

Međutim, VW Golf i dalje ima respektabilnu prodaju od koje bi bilo šteta odustati. Zbog toga se sprema novi model, tačnije, obnovljeno izdanje poslednje generacije i ujedno poslednje koje pokreću konvencionalni motori.

Prepoznaćete ga po novim svetlima i blago redizajniranim branicima. Podjednako diskretne promene će se desiti i unutra, sa izuzetkom ugradnje većeg centralnog ekrana. Šta nas tačno čeka, pokazuju i renderi kolega sa kolesa.ru.

Na kraju, pomenućemo sada još čistije motore sa Euro 7 standardom. A to znači samo jedno – dalji rast cena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dolazi novi Golf – kako ćete ga prepoznati?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Jun.2023, 13:34

Volkswagen Golf već neko vreme nije bestseler u Evropi, ali je i dalje jedan od najpoželjnijih modela na našem tržištu. Stoga se novi model čeka sa posebnim nestrpljenjem. Ipak, ne treba očekivati mnogo jer Volkswagen verovatno ne računa da će se Golf vratiti među prva tri najprodavanija...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.