08.10.2013 ::: Volkswagen Service Quality Award 2013

Izvor: AutoMagazin, 08.Okt.2013, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

08.10.2013 ::: Volkswagen Service Quality Award 2013

Volkswagen je nagradio 100 najboljih evropskih servisnih partnera u okviru Volkswagen Service Quality Award VSQA (Nagrada za kvalitet Vokswagenovih servisa 2013). Servisi koji su postigli najbolji rezultat u okviru servisnog kvaliteta i lojalnosti stranki u poslednjih dvanaest meseci  nagrađeni su na ceremoniji dodele nagrada u Drezdenu.
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na AutoMagazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodeljena nagrada Volkswagen Service Quality Award 2013

Izvor: Moto.rs, 08.Okt.2013

Diler “Csermely” iz Balatonfüred, Mađarska je petu godinu zaredom osvojio nagradu. Ovogodišnji dobitnici nagrade su takođe dilerski servisi iz Nemačke, Velike Britanije, Danske, Luksemburga i Slovenije kojima su po treći, odnosno četvrti put dodeljene nagrade. U novu VSQA kuću slavnih uvedeno...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.