Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2021, 19:37

Zapisnik o nezgodi u kojoj je učestvovala Sotirovski i postoji, ali ga i nema

Više od dva meseca prošlo je od saobraćajne nezgode, kada je oštećena službena škoda kojom je upravljala gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. Javnost i dalje ne zna pod kojim je okolnostima došlo do nezgode. Poznato je samo ono što je gradonačelnica sama ispričala - da je bio lančani sudar i da je štetu pokrilo osiguranje. Senku na čitavu priču bacio je, zapravo, MUP Srbije, izdavanjem potpuno suprotstavljenih saopštenja, po kojima zapisnik sa nezgode - i postoji, ali ga i nema.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Policija jednom mediju kaže da nema beleške iz udesa gradonačelnice, a drugom da ih ima, ali ne dostavlja

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2021, 09:11

Za novinare Južnih vesti, kako piše u zvaničnom odgovoru, niška policija ne poseduje službene beleške iz udesa u kojem je učestvovala gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski. Novinarima N1 kaže da ih ima, ali ih ne dostavlja jer štiti pravo na privatnost i ne vidi “oprvadani interes javnosti...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.