Izvor: RTS, 03.Feb.2023, 13:02

Vučić sa delegacijom EBRD-a o strateškim projektima i investicijama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom EBRD-a na čelu sa predsednicom Odil Reno-Baso sa kojom je razgovarao o strateškim projektima i investicijama u oblasti infrastrukture i energetike, sa posebnim naglaskom na zelenim energijama.
"Sa predsednicom EBRD-a Reno-Baso sam razgovarao o strateškim projektima i investicijama u oblasti infrastrukture i energetike, sa posebnim naglaskom na zelenim energijama", naveo je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Instagramu.

"Zahvalio sam EBRD-u na tome što zajedno menjamo lice naše Srbije, kao i na dosadašnjim i predstojećim investicijama koje imaju veliki uticaj na privredni rast Srbije i Zapadnog Balkana i na pozitivna ekonomska kretanja u našem regionu, uprkos izazovnom ekonomskom okruženju", istakao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić i Brnabićeva sa delegacijom EBRD-a o strateškim projektima i investicijama

Izvor: RTS, 03.Feb.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom EBRD-a na čelu sa predsednicom Odil Reno-Baso sa kojom je razgovarao o strateškim projektima i investicijama u oblasti infrastrukture i energetike, sa posebnim naglaskom na zelenim energijama. Ana Brnabić sa predsednicom EBRD: Planirana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.