VELIKA AKCIJA POLICIJE: Na Batrovcima zaplenjeno DVADESET KILOGRAMA MARIHUANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Na Batrovcima zaplenjeno DVADESET KILOGRAMA MARIHUANE

Krivac će biti priveden Višem javnom tužilaštvu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, uhapsili su R. H. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili više od 21 kilogram marihuane, saopštio je MUP.

Policija je na Graničnom prelazu Batrovci, prilikom pregleda automobila " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << audi A4" kojim je upravljao osumnjičeni, u konstrukcionim šupljinama vozila pronašla i zaplenila 48 paketa marihuane ukupne težine 21,8 kilograma.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Policija traga za osumnjičenim za otmicu u Nišu

Izvor: Danas, 25.Dec.2019

Policija intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.