Teško alkoholisani vozač se zabio u banderu, a zatim UJEO POLICAJCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško alkoholisani vozač se zabio u banderu, a zatim UJEO POLICAJCA

Napadač momentalno uhapšen

Policija u Novom Pazaru uhapsila je sinoć oko 20 časova, L. A. zbog sumnje da je fizički napao policajca koji je bio na dužnosti.

"Isidora je za mene živa, ovo se nije dogodilo, nije" Strašne reči oca nakon NEZAPAMĆENE tragedije u Nišu!

L. A. je u stanju teške alkoholisanosti svojim vozilom marke BMW X6, udario u banderu, u novopazarskom naselju Bajevica. Patrola saobraćajne policije izašla je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lice mesta kako bi isti izvršili uviđaj. Vozač automobila je zatim fizički nasrnuo na jednog policajca i ugrizao ga za ruku. Napadnuti policajac je, pokušavajući da se izvuče, trgnuo ruku i tom prilikom polomio kost na istoj.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi Pazar: Teško alkoholisani vozač se zabio u banderu, a zatim UJEO POLICAJCA

Izvor: SandzakPress.net, 25.Sep.2018

Novopazarska policija uhapsila je Senada L. (49) iz ovog grada zbog sumnje da je u ponedeljak veče napao policajce, nanevši teške povrede jednom od njih, saznaje “Blic”. Incident se desio u Ulici Vuka Karadžića, ispred Gimnazije, kada je patrola došla na poziv građana koji su prijavili da...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.