TUGUJE ZA UBIJENIM STRAHINJOM: Na 40 dana od eksplozije ubistva Sonja poslala emotivnu poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 10:09

TUGUJE ZA UBIJENIM STRAHINJOM: Na 40 dana od eksplozije ubistva Sonja poslala emotivnu poruku (FOTO)

Strahinja Stojanović poginuo je 13. septembra u eksploziji njegovog džipa na Novom Beogradu. 

Stojanović je likvidiran 13. septembra u stravičnoj eksploziji bombe podmetnute pod njegov džip BMW X5 u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu. U tom džipu bila je i njegova devojka iz Kolumbije Sonja Suarez Gomez (45), koja je samo lakše povređena.

Eksplozivna naprava bila je aktivirana tokom vožnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je Strahinja bio na semaforu.

Ona je danas, kada se navršava 40 dana od smrti Strahinje, podelila njihove zajedničke uspomene.

Sonja je podelila slike sa Strahinjom sa zajedničkih putovanja, ali i proslava. Stojanović je i ranije bio na meti ubica, a 2019. čudom je preživeo eksploziju bombe podmetnute pod njegov džip u naselju Galenika. Tad je teško povređena njegova tadašnja devojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22).

I pored toga, Strahinja, po svemu sudeći, nije strahovao za svoj život. Nije nosio pancir, džip BMW X5 mu nije bio blindiran, a njegova devojka iz Kolumbije je na društvenim mrežama često objavljivala kuda se kreću i putuju, pa ih je bilo lako pratiti.

There is no such thing as death for those of us who perceive other frequency states. for those who do not know the nature of reality you have left, but for me you will always be here with me. I love you little prase🙏 your love is living for ever inside my heart ❤️❤️❤️❤️❤️ love you guys. 🌹❤️

A post shared by Sonia Suarez. (@soniasuarezgmz) on Oct 22, 2020 at 8:49am PDT

- Nema takve stvari poput smrti za nas koji svet posmatraju na drugim frekvencijama. Za one koji ne znaju pravu sliku stvarnosti koju si ostavio za sobom, ali za mene ćeš ti zauvek biti sa mnom. Volim te ''malo prase''. Tvoja ljubav živi u mom srcu - napisala je Suarez.

Strahinja je u medijima povezivan sa braćom Branislavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore, koji su likvidirani u brutalnom mafijaškom ratu koji besni između crnogorskih klanova.

On se kao svedok pojavljivao i na suđenju u slučaju ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, koji je godinama bio u ratu sa Šaranovićima. Takođe, Strahinjino ime dovođeno je i u vezu sa likvidacijom poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, braniocem Luke Bojovića i Filipa Koraća, ali on nikad nije odgovarao na sudu za to.

Sahranjen je 16. septembra na Novom bežanijskom groblju.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.