SPREČEN POKUŠAJ ŠVERCA 10 KILOGRAMA MARIHUANE

Izvor: Kurir, 05.Okt.2011, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREČEN POKUŠAJ ŠVERCA 10 KILOGRAMA MARIHUANE

BEOGRAD- Carinici su danas na graničnom prelazu Ljuba sprečili pokušaj krijumčarenja 10 kilograma marihuane, saopštila je Uprava carine.

Detaljnim pregledom vozila, koje je izazvalo sumnju zbog neuobičajenih oštećenja blatobrana i njihove neujednačene boje, otkriveno je da se u nepristupačnim fabričkim šupljinama nalazi 26 pakovanja marihuane teških oko 10 kilograma.

Droga je otkrivena zajedničkim radom carine i policije na izlazu iz Republike Srbije prema Hrvatskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u vozilu marke ""Reno Kampus"" šidskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin srpske nacionalnosti.

Narkotici, vozilo, kao i osoba koja je upravljala pomenutim automobilom predati su graničnoj policiji u dalju nadležnost, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 10 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2011

ŠID -..Carinici na graničnom prelazu Ljuba ka Hrvatskoj danas su sprečili pokušaj krijumčarenja 10 kilograma marihuane, saopštila je Uprava carina Ministarstva finansija Srbije...Detaljnim pregledom vozila, otkriveno je da se u nepristupačnim fabričkim šupljinama nalazi 26 pakovanja marihuane...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sprečen šverc marihuane

Izvor: Blic, 06.Okt.2011, 03:25

BEOGRAD - Carinici su juče na graničnom prelazu Ljuba sprečili pokušaj krijumčarenja 10 kilograma marihuane, saopštila je Uprava carine Srbije...Detaljnim pregledom automobila, koji je izazvao sumnju zbog neuobičajenih oštećenja blatobrana i njihove neujednačene boje, otkriveno je da se u nepristupačnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.