SUZE, MUK I OČAJ U STEFANOVOJ KUĆI: Dve porodice ZAVIJENE U CRNO! Hteli provod, pa otišli u smrt (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 14:27

SUZE, MUK I OČAJ U STEFANOVOJ KUĆI: Dve porodice ZAVIJENE U CRNO! Hteli provod, pa otišli u smrt (FOTO)

Stefan je u Crnoj Gori proveo tri meseca, gde je radio na poslovima postavljanja elektroinstalacija.

Porodicu nesrećno nastradalog Stefana Miloševića (20) u selu Gramađe, neutešna je. Otac, majka i brat nastradalog Stefana su očajni i bez snage da bilo šta komentarišu.

Kako se saznaje,

Stefan je jedva čekao da se vrati kući, a on i drugar su primili platu i odlučili da se malo provedu pre povratka kući.

U selu vlada mrtva tišina i očaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koz koju se prolama samo plač iz Stefanove kuće.

Podsetimo, automobil "pežo 307" srbijanskih registracija krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište raskrsnice - kružnog toka. Prema saznanjima, automobil je udario u jedan deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva na novoj raskrsnici, a u silovitom udaru pri velikoj brzini, oba mladića koja su se u njemu nalazila, ispala su iz vozila i zadobila teške telesne povrede.

Stefan je podlegao povredama na licu mesta, a mladić iz Surdulice, D.K. (25), je sa teškim telesnim povredama transportovan za bolnicu u Kotoru. Na žalost, mladić je preminuo na putu do bolnice.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OČAJ i SUZE u kući nastradalog Stefana: Primili platu, pa odlučili da se malo provedu... Sve se ZAVRŠILO TRAGEDIJOM - Mladići bili NERAZDVOJNI PRIJATELjI (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2020

Stefan je u Crnoj Gori proveo tri meseca, gde je radio na poslovima postavljanja elektroinstalacija DOPISNICA „Novosti“ obišla je porodicu nesrećno nastradalog Stefana Miloševića (20) u selu Gramađe. Otac, majka i brat nastradalog Stefana su očajni i bez snage da bilo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.