SCENE KAO IZ HOLIVUDSKIH FILMOVA KOD NOVOG SADA: Bivši robijaš ukrao auto, odmah krenula jurnjava sa policijom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 14:27

SCENE KAO IZ HOLIVUDSKIH FILMOVA KOD NOVOG SADA: Bivši robijaš ukrao auto, odmah krenula jurnjava sa policijom (VIDEO)

Filmska potera za odbeglim zatvorenikom M. R. (21) koji je upravljao ukradenom "Opel Vektrom" okončana je noćas oko jedan sat posle ponoći u ulici Kralja Petra u centru Stare Pazove i to saobraćajnim udesom, koji je na sreću, prošao bez žrtava.

Mladić M. R. je, kako se saznaje, pre nekoliko dana pobegao iz Okružnog zatvora u Smederevu, da bi juče bio identifikovan u Bačkom Petrovcu gde je ukrao " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Opel Vektru". Sa njom je krenuo u jurnjavu od Novog Sada ka Beogradu!

U Staroj Pazovi je bežeći od patrole novosadske policije udario u vozilo "audi A4" koje je dolazilo iz suprotnog pravca i kojim je upravljao D. P. Nakon toga zakačio je i policijsko vozilo koje ga je pratilo i zabio se u kanal!

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

U udesu je, dok je vozilo bilo u kanalu, izbio i mali požar, zbog čega su intervenisali vatrogasci. Automobil je potpuno smrskan i prava je sreća što nema teže povređenih.

Kako se saznaje, Hitna pomoć je na licu mesta pomogla M. R. nakon čega je priveden i vraćen u zatvor.

Policijska "škoda oktavia" u udesu je ostala bez jednog točka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.