SAVETI ZA MUŠKARCE: Kako da dobijete od žene sve što želite?

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVETI ZA MUŠKARCE: Kako da dobijete od žene sve što želite?

Ponekad je dogovor ono što fali u većini veza. Jedna strana pobeđuje, druga nije zadovoljna i počinje rat. Pogledajte četiri načina kako da dobijete ono što želite, ali i da vaša partnerka ostane zadovoljna.

Slušajte je

Slušanje onoga što ona govori predstava prvu stavku koja je obavezna. Morate posebno da obratite pažnju na njene reči, da biste pripremili argumentovane jake odgovore. Možda u nekom trenutku i shvatite da se ona ne ljuti na vas jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << idete na utakmicu sa društvom, već zato što ste zaboravili na godišnjicu koja je bila juče. Onda ćete unati kako da ispravite stvari.

Pronađite zajednički jezik

Pronađite zajednički jezik i oboje pristanite na upotrebu istog. Ne morate da je lažete. Mora da postoji način da dođete do rešenja gde ćete oboje biti zadovoljni. Niste raspremili kuću? U idealnom svetu svako bi verovatno to uradio, ali vi ne živite u njemu. Eto ga već početak koji vodi ka zajedničkom rešenju.

Pregovarajte

Nemojte da je saterate u ćošak. Pobeda može samo da vas kasnije košta. Najbolje pregovaranje jeste da obe strane budu zadovoljne, tako što ćete da brinete o željama svoje partnerke, ali i ona o vašim.

Nemojte da likujete

Ako ovaj put natrljate na nos pobedu, sledeći put će vam biti duplo teže da je postignete. Žene pamte, to vi treba da zapamtite. Čestitajte joj na tome što je popustila i recite da ćete se sledeći pu odužiti.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAVEDITE GA: 8 saveta kako da privučete muškarca

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014

Mnoge žene celog života ne nauče kako muškarcu suptilno da daju do znanja da im se dopada. Ako želite da privučete njegovu pažnju na nekom javnom mestu, a ne želite da mu priđete direktno, biće vam potrebne neke cake i trikovi...Donosimo vam 8 saveta kako da privučete vašeg muškarca, suptilno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.