SAŠA (37) DOŠAO IZ BEČA DA VIDI BRATA U SRBIJI, ALI DO SUSRETA NIJE DOŠLO! Iza njega ostala ćerkica (7), u smrskanom autu pronađeni pokloni!

Izvor: RTV Pink, 25.Maj.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA (37) DOŠAO IZ BEČA DA VIDI BRATA U SRBIJI, ALI DO SUSRETA NIJE DOŠLO! Iza njega ostala ćerkica (7), u smrskanom autu pronađeni pokloni!

Saša Živanović (37) poginuo je u četvrtak u mestu Milavčići kod Kraljeva kada je rolna lima, teška devet tona, ispala sa šlepera pravo na njegov automobil "reno tvingo" i smrskala ga!
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Došao je u Srbiju da vidi brata, a sudbina je imala DRUGE PLANOVE... Sašu je ubila ROLNA LIMA teška 9 TONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2019

Saša je poginuo na licu mesta...Saša Živanović (37) poginuo je u četvrtak u mestu Milavčići kod Kraljeva kada je rolna lima, teška devet tona, ispala sa šlepera pravo na njegov automobil "reno tvingo" i smrskala ga! Vozač šlepera novopazarskih tablica je uhapšen, a tokom istrage biće utvrđeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.