Reno najinovativnije francusko preduzeće

Izvor: Blic, 23.Jan.2013, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Reno" najinovativnije francusko preduzeće

Proizvođač automobila "Reno" kao i avioindustrija "Erbas" su jedina dva francuska preduzeća koje je konsultantska kuća "Boston konsalting grup" uvrstila među 50 najinovativnijih preduzeća na globalnom nivou za 2012.

"Reno" je na 34. poziciji najinovativnih predezuća daleko ispod "Hjundaja", koji se našao na desetom mestu,"Tojote" na 11. mestu, "Forda" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na 12. mestu, "BMW", na 14. mestu, "Nisana" na 22. mestu, "Audija" na 25, "General Motorsa" na 29. mestu.

Nemačka kompanija "Folksvagen" se našla na poziciji iza francuskog proizvođača. Francuska kompanija "Erbas" je na 46. mestu liste najinovativnijih preduzeća.

Ovogodišnja lista konsulatntske kuće iz Bostona koja se objavljuje od 2004. sastavljana je na osnovu ankete u kojoj je učestvovalo 1512 direktora najprestižnijih svetskih prezeća na osnovu nekoliko kriterijuma među kojima je najvažnija inovativna razvojna strategija, preneo je francuski list "Tribin".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.