Izvor: Beta, 27.Jul.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: U saobraćajnoj nesreći kod Šapca poginule tri devojke i jedan mladić

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u mestu Tabanović kod Šapca, poginule su tri devojke i jedan mladić, svi stari 19 godina, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS).Nesreća se dogodila oko pet časova pre skretanja za šljunkaru u Tabanoviću kada je automobil "ford fijesta" sleteo sa puta i udario u betonski stub.Poginuli su iz Mačvanskog Pričinovića, a vozilom je upravljala 20-godišnja devojka koja je s teškim povredama u šabačkoj bolnici.Po navodima RTS-a, saobraćaj na tom lokalnom putu je ponovo uspostavljen.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

OČEVIDAC NESREĆE KOD ŠAPCA OTKRIO STRAVIČNE DETALjE: Video sam kako su se delovi tela razleteli po putu

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2019

U jezivoj nesreći u Tabanoviću kod Šapca, jutros oko 4.30 časova poginule su Ivana Bogunović (20), Sara Lolić (18) i Miodrag Jovičić (19), iz susednog sela Mačvanski Pričinović i Tanja Lacković iz Bogatića (18) ŠABAC – U jezivoj nesreći u Tabanoviću kod Šapca,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.