Žestoka tuča na semaforu, pa se ganjali automobilima po gradu i sudarali VIDEO

Izvor: B92, 20.Maj.2020, 20:46

Žestoka tuča na semaforu, pa se ganjali automobilima po gradu i sudarali VIDEO

Nesvakidašnji obračun dvojice vozača na ulicama Novog Zagreba danas oko 14 sati dobiće i sudski epilog.

Zbog oduzimanja prednosti što je za sobom "povuklo" niz nesuglasica u saobraćaju dok su se vozili po Ulici SR Nemačke koja deli naselja Sopot i Utrinu, na semaforu su vozači Opel Corse i Audija ušli u sukob. Letele su šake i došlo je do naguravanja, a saputnica u Opelu je svojom vikom i mahanjem rukama pokušavala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da smiri uzavrele strasti dvojice vozača.

Sve se to odvijalo naočigled drugih vozača koji su ih posmatrali u koloni, a neki od njih su čak pokušavali sukob i da spreče.

S obzirom na to da se tučnjava odvila na semaforu za vreme crvenog svetla, ubrzo je 26-godišnji vozač Opela seo s partnerkom u svoj auto i startovao ga. No, umesto da ide pravo, skrenuo je desno u drugu saobraćajnu traku kako bi se zabio u Audijev desni deo. Nakon toga je dao gas i pobegao kroz raskrsnicu po Aveniji Dubrovnik u smeru Avenije Mala, a uzrujani 38-godišnji vozač Audija ga je sledio.

No tu obračunu nije kraj. Došavši do rasskrsnice s Holjevčevom avenijom koja deli Sopot od Sigeta, Opel Corsa je stala na semaforu, a na nju se, na metar, "prilepio" vozač Audija pa je ekipa iz Opela izašla te ih je Audi zamalo pregazio. Na kraju su muškarac i devojka ponovno seli u auto i polukružno se okrenuli po Aveniji Dubrovnik u pravcu Poreske uprave. Ona je u međuvremenu mobilnim pokušavala nekoga da nazove. Je li to bila policija ili su policiju pozvali građani s obzirom na to da je situacija u saobraćaju izmakla kontroli, nije poznato.

Iz PU zagrebačke su nam potvrdili da su intervenisali i da su protiv oba muškarca podneli prekršajne prijave za naročito drsko ponašanje.

A kako neslužbeno saznaje Jutarnji, uslijediće i kaznena prijava protiv vozača Opela zbog oštećenja tuđe stvari. Jesu li vozači bili pod uticajem nečega ili samo kratkog "fitilja", list nije imao saznanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽESTOKA TUČA NA SEMAFORU U ZAGREBU: Vozači razmenjivali udarce, pa započeli filmsku jurnjavu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020

Nesvakidašnji obračun dvojice vozača na ulicama Novog Zagreba danas oko 14 sati dobiće i sudski epilog...Zbog oduzimanja prednosti što je za sobom "povuklo" niz nesuglasica u saobraćaju dok su se vozili po Ulici SR Nemačke koja deli naselja Sopot i Utrinu, na semaforu su vozači Opel Corse i Audija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.