Poginuo mladić na neobezbeđenom pružnom prelazu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo mladić na neobezbeđenom pružnom prelazu

Dvadesetpetogodišnji S. T. iz sela Poljska Ržana kod Pirota poginuo je jutros kada je na njegov automobil naleteo voz na neobezbeđenom pružnom prelazu u naselju Đeram, rečeno je agenciji Beta u pirotskoj policiji.

Na automobil naleteo voz na neobezbeđenom pružnom prelazu u Pirotu

Mladić je upravljao automobilom "opel" kada ga je udario voz, a od siline udarca umro je na licu mesta. Automobil je uklonjen sa prelaza, a pored pruge su ostali pojedini delovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << auta koje je odbacio voz. Istraga je u toku.

 

Početkom oktobra na tom istom prelazu poginuo je Aleksandar M. (41).

 

Na tom neobezbeđenom pružnom prelazu često se dešavaju saobraćajne nezgode zbog čega su žitelji tog i susednih naselje u više navrata apelovali i protestovali tražeći da se taj prelaz obezbedi. Iako je, prema nekim podacima, u poslednjih deset godina ovo 20. žrtva na tom prelazu, njihovi apeli i protesti nisu imali rezultata.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dvadeseta žrtva „prelaza smrti“ u Pirotu!

Izvor: OkRadio.rs, 24.Dec.2012, 14:06

Slavoljub Tričković (25) iz sela Poljska Ržana kod Pirota poginuo kad je na njegov automobil naletela lokomotiva Slavoljub Tričković (25) iz sela Poljska Ržana kod Pirota poginuo je juče ujutro, kad je na njegov automobil naleteo voz na neobezbeđenom pružnom prelazu u naselju Đeram, rečeno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.