Oborio staricu na Bulevaru Zorana Đinđića, POLOMIO JOJ SVE KOSTI! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oborio staricu na Bulevaru Zorana Đinđića, POLOMIO JOJ SVE KOSTI! (FOTO)

Sedamdesetsedmogodišnja žena iz okoline Babušnice povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 10.30 sati dogodila na Bulevaru Zorana Đinđića kod Vojne bolnice.

Do udesa je došlo kada je vozilo "fiat doblo" niške registracije kojim je pravljao pedesetsedmogodišnji Nišlija, a koje se kretalo iz pravca Niške Banje naletelo na staricu dok je prelazila ulicu van obeleženog pešačkog prelaza.

­ Žena je pala ispred vozila, ali srećom vozač se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kretao previše brzo, pa je uspeo da se zaustavi, a da je ne pregazi.

- Stigla je Hitna pomoć, video sam da joj previjaju nogu, a zatim je odvoze u Vojnu bolnicu - kazao je jedan od očevidaca nesreće.

­ Kako saznajemo žena je zadobila teške telesne povrede u vidu višestrukih preloma kostiju uključujući kuk i butnu kost. Ona je zadržana na lečenju na odeljenju hirurgije niške Vojne bolnice jer se radi o vojnom osiguraniku.

Foto: Telegraf

Protiv vozača će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a protiv starice prekršajna prijava zbog prelaženja ulice van pešačkog prelaza.

­ U cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja, niška policija je intenzivirala kontrole vozača pa je samo proteklog vikenda zbog kršenja propisa kažnjeno njih 373. Zbog brze vožnje, koja najčešće kumuje saobraćajnim nezgodama, sankcionisano je njih 127.

(D. K.)


Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES U NIŠU Staricu ispred bolnice udarilo dostavno vozilo

Izvor: Blic, 31.Avg.2016

Žena iz Babušnice stara 77 godina zadobila je teške telesne povrede danas oko 10.30 časova na Bulevaru dr Zoranan Đinđića kod Vojne bolnice kada je na nju naletelo dostavno vozilo „fiat doblo“ kojim je upravljao vozač (58) iz Niša...Ona je, prema prvim informacijama, prelazila ulicu van...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.