Novosađanka podlegla povredama: Detalji stravične saobraćajne nesreće na putu kroz Sevojno

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 10:07

Novosađanka podlegla povredama: Detalji stravične saobraćajne nesreće na putu kroz Sevojno

Suprug stradale žene je sa teškim povredama prebačen je u Opštu bolnicu Užice

Novosađanka stara 35 godina podlegla je povredama zadobijenim jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu kroz Sevojno, kada se automobil kojim je putovala sa suprugom i detetom sudario sa autobusom.

, gde je zbrinuto i njihovo dete čiji život nije ugrožen.

Nesreća na magistralnom putu kroz Sevojno, nedaleko od kapije "Valjaonice bakra", dogodila se oko šest sati kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se "reno senik" novosadskih oznaka, koji je dolazio iz pravca Užica, sudario sa lokalnim autobusom koji je prevozio putnike na relaciji Sevojono - Užice.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je "senik" iz sada još uvek neutvđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku. U trenutku sudara u "seniku" su se aktivirali vazdušni jastuci.

Žena koja se nalazila na mestu suvozača bila je živa kada je na lice mesta stigla hitna pomoć, odmah je prevežena u užičku bolnicu gde je nedugo zatim uprkos svim naporima lekara preminula.

Putničko vozilo bilo je puno prtljaga što navodi na pretpostavku da se porodica iz Novog Sada vraćala sa letovanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosađanka poginula u sudaru kod Sevojna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2021

Novosađanka stara 35 godina podlegla je povredama zadobijenim jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu kroz Sevojno, kada se automobil kojim je putovala sa suprugom i detetom sudario sa autobusom, javljaju mediji...Suprug stradale žene je sa teškim povredama prebačen u Opštu bolnicu Užice,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ŠTA JE UZROK JEZIVOG UDESA KOD SEVOJNA? Novosađanka poginula, njen muž kritično, sin povređen, a policija sumnja da je jedan faktor doveo do nesreće

Izvor: Blic, 26.Jul.2021

Uzroci teške saobraćajne nesreće koja se juče ujutro dogodila na magistralnom putu kroz Sevojno, a u kojoj je stradala 35-godišnja S.Đ. iz Novog Sada, još uvek se utvrđuju, a za sada drugih pretpostavki nema osim da je njen suprug N.Đ. zaspao za volanom pre nego što je njihov „reno senik“...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.