Nesreća u Beogradu, dve osobe poginule

Izvor: RTS, 04.Mar.2014, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Beogradu, dve osobe poginule

Dve osobe su poginule, a jedna povređena u sudaru dva putnička automobila na uglu ulica Đurićeve i Dimitrija Tucovića u Beogradu.

U sudaru dva putnička automobila na uglu ulica Đurićeve i Dimitrija Tucovića u Beogradu dve osobe su poginule. Kako RTS nezvanično saznaje, jedna osoba je teško povređena i zbrinuta u Urgentnom centru.

Sudar se dogodio kada je "pežo" koji se kretao iz pravca Gradske bolnice udario u banderu, a zatim i u drugi auto - pretpostavlja se zbog neprimerene brzine.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastradala dvojica mladića, povređeni muškarac i devojka

Izvor: Dzungla.org, 04.Mar.2014

DVOJICA mladića su poginula, a dve osobe povređene su u lančanom udesu koji se dogodio u Ulici Dmitrija Tucovića, kod broja 70. Lakše je povređen muškarac, kome je pomoć ukazana na mestu, a teže povređena devojka prevezena je u Urgentni centar. Nesreća se dogodila oko 22.30 sati,...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.