Nesreća na putu Novi Pazar – Golija

Izvor: SandzakPress.net, 25.Nov.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na putu Novi Pazar – Golija

Novi Pazar – Jedna osoba je preminula od povreda zadobijenih kada je iz za sada nepoznatih razloga automobil “lada niva” sleteo sa magistralnog puta Novi Pazar-Golija. U nesreći koja se dogodila na putu Novi Pazar-Golija jedna osoba nastradala je kada je vozilo “lada niva” sletelo s puta, javlja dopisnik RTS-a. Policija vrši uviđaj kako bi se utvrdili uzroci koji su doveli do sletanja automobila sa puta. Put Novi Pazar-Golija poznat je po brojnim krivinama i predstavlja izuzetno opasnu deonicu na kojoj se preporučuje dodatni oprez prilikom vožnjem navodi RTS. (modo)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NP: Auto sleteo s puta, jedan mrtav

Izvor: B92, 25.Nov.2014

U toku noći, na magistralnom putu Novi Pazar - Golija, u mestu Gornja Blatija, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život...Prema rečima portparola Policijske uprave Novi Pazar, do saobraćajne nesreće je došlo kada je automobil novopazarskih oznaka sleteo sa puta...Policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.