Narodni poslanik Đorđe Milićević u teškom stanju

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodni poslanik Đorđe Milićević u teškom stanju

Narodni poslanik Đorđe Milićević, koji je povređen u nesreći kod Valjeva, u teškom je stanju i nakon druge operacije u valjevskoj bolnici, prenela je RTS.

Nesreća se dogodila jutros oko 5.00 sati na putu od Uba prema Valjevu, u mestu Murgaš, kada je automobil SPS-a sleteo sa puta i udario u betonski stub i prevrnuo se.

Milićević ima više unutrašnjih povreda, preneo je Javni servis nezvanična saznanja i dodaje da on danas verovatno neće biti prebacivan u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beograd.

Uz Milićevića povređen je i njegov vozač Dejan Jakovljević koji je, kako se navodi, polomio obe noge.

Poslanikov vozač je operisan i nalazi se u stabilnom stanju, svestan je i porodica ga je posetila u šok sobi, preneo je "Blic".

Na mestu nesreće nisu primetni tragovi kočenja, a automobil u kom su se nalazili poslat je na vanredni pregled.

Milićević i njegov vozač su bili vezani i prilikom udarca, koji je bio silovit, aktivirali su se vazdušni jastuci te im je to što su bili vezani najverovatnije i spasilo živote, naveo je "Blic".
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđe Milićević i njegov vozač teško povređeni u udesu

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018

Potpredsednik Narodne skupštine i narodni poslanik SPS Đorđe Milićević iz Valjeva teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko pet časova, potvrđeno je za N1...Kako je rečeno za N1, Milićević i njegov vozač su zadobili teške telesne povrede i zbrinuti u urgentnom...

Nastavak na N1 televizija...

Automobil sleteo sa puta kod Valjeva, teško povređen narodni poslanik!

Izvor: Prva.rs, 02.Nov.2018

Nesreća se dogodila na putu Slovac-Ub, u selu Bajevac, kada je vozilo „škoda oktavia“, za čijim volanom je bio Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva, iz za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa puta.. Oni su prevezeni u Urgentni centar valjevske bolnice sa teškim telesnim povredama, a kako saznaje...

Nastavak na Prva.rs...

Narodni poslanik teško povređen u udesu

Izvor: OkRadio.rs, 02.Nov.2018

Narodni poslanik SPS Đorđe Milićević iz Valjeva i njegov vožač teško su povređeni jutros u saobraćajnoj nesreći, prenose mediji. Nesreća se dogodila na putu Slovac-Ub, u selu Bajevac, kada je vozilo „škoda oktavia“, za čijim volanom je bio Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva, iz za sada...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.