MISTERIOZNA SMRT MLADOG SPORTISTE (19): Naložena hitna obdukcija tela Bogdana stradalog u Majdanpeku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 12:26

MISTERIOZNA SMRT MLADOG SPORTISTE (19): Naložena hitna obdukcija tela Bogdana stradalog u Majdanpeku

Nakon tragedije, koja se desila pre dva dana, kada su trojica mladića sletela kolima u jezero Veliki Zaton, kod Majdanpeka, naložena je obdukcija tela nastradalog Bogdana I. (19).

Još uvek se ne zna ko je upravljao vozilom marke "pežo", ali se zna da je auto bio vlasništvo oca jednog od trojice mladića, koji su sleteli u jezero.

Na licu mesta još uvek su vidljivi tragovi sletanja u vodu, koji se desio nakon što su kola udarila u brdo kraj puta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dvojica mladića, starih po 17 godina, su uspeli da se spasu, ali je Ilić, nažalost, ostao zarobljen u autu, koji je pronađen u mulju, svaega dva metra od obale. Istraga o ovom slučaju je veoma delikatna, jer su u pitanju maloletnici.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOGDAN POTONUO SA KOLIMA Mladići kobne večeri krenuli da se provozaju do Rajkove pećine, zakucali se u brdo pa sa visine od 15 METARA SLETELI U JEZERO

Izvor: Blic, 05.Maj.2021

Bogdan Ilić (19), njegovi drugovi L. Đ. (17) i V. Đ. (17) iz Majdanpeka kobne večeri krenuli su da se provozaju kolima do Rajkove pećine. Zbog čega su izgubili kontrolu nad vozilom, pa su udarili u brdo sa leve strane, prešli preko puta i sa visine od 15 metara upali vozilom u jezero, još nije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.