KURTI ŽELI DA DOVEDE DO KRVOPROLIĆA Vučić o situaciji na Kosovu: Želja mu je dođe do velikog sukoba između Srba i NATO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 20:43

"KURTI ŽELI DA DOVEDE DO KRVOPROLIĆA" Vučić o situaciji na Kosovu: Želja mu je dođe do velikog sukoba između Srba i NATO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se naciji iz Predsedništva zbog napada na Srbe na severu Kosova i Metohije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Aljbin Kurti ima samo  jednu želju - da izazove sukobe na KiM i dođe do velikog sukoba između Srba i NATO, da dovede do krvoprolića ceo region i naglasio da je Kurti jedini krivac za ovo što se događa na KiM.

Vučić je  u vanrednom obraćanju javnosti u Predsedništvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da je malo ko želeo da to razume šta je suština svega što se na KiM događa, iako smo mesecima govorili da Kurti to želi da dođe do sukoba.

- U poslednja tri dana i ćorav i politički nepismen mogao je da razume šta je to pripremano za danas i sve u organizaciji Kurtija, sa željom da dođe do velikog sukoba između Srba i NATO, a on koji je jedini krivac za sve što se događa, da pere pilatovski ruke i kaže da sa njim to nema nikakve veze - kazao je Vučić.

Dodao je da kasni sa tobraćanjem, jer je imao razgovore sa Amerikancima, Nemcima i Evropljanima, ali i zato što je hteo da prikupi potpuno tačne informacije i da će saopštiti šta je to što ćemo da činimo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić nakon napada na Srbe na Kosovu i Metohiji: Kurti je jedini krivac - želi da dovede do krovoprolića ceo region!

Izvor: 24sedam.rs, 29.Maj.2023

U poslednja tri dana i ćorav i politički nepismen mogao je da razume šta je to pripremano za danas i sve u organizaciji Kurtija, sa željom da dođe do velikog sukoba između Srba i NATO - rekao je predsednik

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.