JEZIVI DETALJI UŽASA NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI: Teško povređen vozač krenuo po pomoć, pa ga PREGAZILO VIŠE AUTOMOBILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 11:54

JEZIVI DETALJI UŽASA NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI: Teško povređen vozač krenuo po pomoć, pa ga PREGAZILO VIŠE AUTOMOBILA

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pola sata posle ponoći na auto-putu Miloš Veliki, dva kilometra pre naplatne rampe Preljina kod Čačka, život je izgubio vozač automobila marke "opel astra".

On je najpre "očešao" metalnu bankinu od koje se odbio, a zatim je udario u metalnu signalizaciju i sleteo u jarak pored auto puta. Teško povređeni vozač je izašao iz smrskanog vozila i popeo se na auto put kako bi zatražio pomoć.

- Na njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je naletelo nepoznato vozilo koje ga je pregazilo i udaljilo se, a zatim je preko tela nastradalog mladića prešlo više automobila i kamiona, kaže izvor iz istrage.

Policija će proveriti sve snimke sa nadzornih kamera, posebno onih sa naplatne rampe Preljina, kako bi se utvrdilo koje vozilo je prvo udarilo nesrećnog vozača.

Prizor na auto-putu, na mestu nesreće, bio je užasan. Putnici drugih automobila odmah su pozvali hitnu pomoć i policiju, a zatim su pretraživali jarak proveravajući da li je nastradali mladić imao saputnike.

- Video sam telo na puti i zaustavio se. Tada mi nije bilo jasno šta se dogodilo jer nisam video smrskano vozilo u jarku. Odmah su se i drugi vozači zaustavili. Pored auto-puta bile su lične stvari, delovi vozila... Nemam lampu pa sam telefonom osvetlio taj jarak, proveravao sam zajedno sa drugim ljudima da li ima još nekog, kazao je jedan od očevidaca ove stravične nesreće.

Uviđaj je trajao do 05:30h, a sve do tada saobraćaj na trakama auto-puta koje vode ka Čačku bile su u prekidu.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.