Džip slupan, ko će da odgovara?

Izvor: Press, 12.Apr.2014, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džip slupan, ko će da odgovara?

U policiji svi tvrde da je ovaj udes gruba profesionalna greška zbog koje neko moro da bude kažnjen.
- Postoji jasna procedura o službenim automobilima za specijalnu namenu, kakav je Nikolićev džip. Automobil po pravilima nije smeo ni sekund da ostane bez policijskog nadzora. To što je džip u ruke uzeo radnik servisa i isterao ga na ulicu grub je propust i neko bi za to morao da odgovara - kažu u policiji.
Zvanično, međutim, u MUP-u niko nije želeo da kaže čija je krivica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u pitanju, čak ni da li će povodom ovog slučaja biti pokrenuta unutrašnja istraga.
Inače, džip „mercedes 500 GL” s oznakom „brabus” jedan je od tri skupocena auta koja je prošle godine Srbiji, tačnije Aleksandru Vučiću, poklonio Muhamed bin Zajed al Nahjan, šeik Abu Dabija.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.