Detalji pucnjave na Milana Narančića Limuna: Metak ga pogodio u butinu, krvav se odvezao do Urgentnog

Izvor: Telegraf.rs, 06.Mar.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji pucnjave na Milana Narančića Limuna: Metak ga pogodio u butinu, krvav se odvezao do Urgentnog

Milan Narančić Limun, biznismen i nekadašnji član surčinskog klana ranjen je danas oko 14.30 časova u pucnjavi.

On je upucan na stovarištu u Malom Mokrom Lugu u levu butinu. Limun je uspeo da sedne u svoj BMW i odveze se u Urgentni centar.

Narančić je, prema poslednjim saznanjima, primljen na dijagnostiku Urgentnog i nalazi se van životne opasnosti. Prema nepotvrđenim informacijama, Narančić je policiji rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da ga je upucala "neka nepoznata osoba".

Milan Narančić Limun, nekada pripadnik Surčinskog klana, potom kontroverzni i danas legalni biznismen, devedesetih godina povezivan je sa švercom cigareta, krađom automobila, a kasnije i sa malverzacijama u privredi. Uprkos tome, Narančić nikada nije osuđivan.

Limun je poslednji put uhapšen 2003. godine u akciji „Sablja“. Oslobođen je četiri dana kasnije i od tada nije imao problema sa zakonom. Iste godine osnovao je preduzeće „LD Games“ u češkom gradu Čeb. Preduzeće je 2012. godine obrisano iz poslovnog registra zbog toga što ne postoji na registrovanoj adresi i jer nije moglo da plati dugove. Ova firma se bavila proizvodnjom poker aparata. Spekulisalo se da je 2008. zbog sukoba sa kladioničarskom konkurencijom u dvorište njegove kuće bačena bomba kašikara kao upozorenje.

Sa Limunovim imenom se povezuju neke sporne privatizacije u Vojvodini. Navodno je kupovao firme za Čumeta i Spasojevića, a potom za crnogorskog mafijaškog bosa Antona Stanaja iz Podgorice. Stanaj je pokupovao više firmi od Šarića.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upucan Milan Narančić Limun

Izvor: Blic, 06.Mar.2017

Milan Narančić Limun, nekadašnji pripadnik "surčinskog klana", dovezao se danas oko 14 časova svojim automobilom do Urgentnog centra sa vidljivim povredama noge...On je doktorima ispričao da je upucan na nekom stovarištu u Malom Mokrom Lugu, ali nije znao da kaže gde tačno, niti ko je pucao...

Nastavak na Blic...

Bivši pripadnik Surčinskog klana Milan Narančić Limun ranjen u nogu

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Mar.2017

Nekadašnji pripadnk kriminalnog Surčinskog klana Milan Narančić Limun zbrinut je danas u Urgentnom cetru zbog povreda leve butine zadobijene vatrenim oružjem, rečeno je agenciji Beta u tom zdravstvenom centru...Narančić je primljen u Urgenti centar, na hirurgiju, urađena je dijagnostika, njegovo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Milan Narandžić Limun ranjen u pucnjavi

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2017

Biznismen Milan Narandžić Limun ranjen je danas u Malom Mokrom Lugu Biznismen Milan Narandžić Limun ranjen je danas u Malom Mokrom Lugu.Kako je potvrđeno "Novostima", on je primljen na Urgentnom centru u Beogradu, gde se nalazi na dijagnostici. Narandžić je van životne opasnosti,...

Nastavak na Večernje novosti...

Novi detalji ranjavanja Limuna: Slučajno upucao sam sebe, pa ga bilo sramota da prizna?

Izvor: Telegraf.rs, 07.Mar.2017, 01:42

Milan Narančić Limun, biznismen i nekadašnji član surčinskog klana ranjen je danas oko 14.30 časova u pucnjavi...On je upucan na stovarištu u Malom Mokrom Lugu u levu butinu. Limun je uspeo da sedne u svoj BMW i odveze se u Urgentni centar. Kada su ga primili u bolnicu, lekarima je ispričao da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.