BRZA AKCIJA POLICIJE U PRIJEPOLJU – Kada su pogledali suvozačevo mesto, odmah su ga uhapsili

Izvor: SandzakPress.net, 02.Avg.2021, 18:54

BRZA AKCIJA POLICIJE U PRIJEPOLJU – Kada su pogledali suvozačevo mesto, odmah su ga uhapsili

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova Policija u Prijepolju uhapsila je M. V. (40) iz Kikinde zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. – Pilikom kontrole automobila marke “opel zafira”, policija je ispod suvozačevog sedišta pronašla dve kesice sa oko 20 grama materije za koju se sumnja da je heroin i 1,2 grama materije nalik na kokain – sopšteno je iz MUP-a. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Izvor: alo.rs The post BRZA AKCIJA POLICIJE U PRIJEPOLJU – Kada su pogledali suvozačevo mesto, odmah su ga uhapsili appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen muškarac sa osam kilograma marihuane

Izvor: RTS, 02.Avg.2021

Beogradska policija uhapsila je muškarca u čijem je stanu pronađeno osam kilograma marihuane. . Droga je bila je spakovana u 10 paketa, a pronađena je prilikom pretresa stana osumnjičenog, navodi se u saopštenju MUP-a...S. K. se sumnjiči da je izvršio krivično delo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.