Izvor: Blic, 01.Jun.2020, 15:41

OTKRIVAMO Pomahnitali Dragoljub kolima usmrtio rivala, pa OVAKO PRESUDIO SEBI

U Sudrulici je u ponedeljak došlo je do tragedije kada je Dragoljub A. (52) najpre usmrtio svoju ljubavnicu Elbanu S., a zatim je automobilom marke "opel" pregazio njenog supruga Safeta S. (52). Nakon toga, izašao je iz automobila i prerezao sebi vrat.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBIO LJUBAVNICU, PREGAZIO JOJ MUŽA Detalji krvavog zločina u Surdulici: Pomahnitali Dragoljub NA JEZIV NAČIN PRESUDIO SEBI

Izvor: Blic, 01.Jun.2020

Pomahnitali Dragoljub A. (52) je danas u Surdulici najpre ubio svoju ljubavnicu Elbanu S. (46), a zatim je automobilom "opel zafira" pregazio njenog muža Safeta S. (52), posle čega je izašao iz automobila i ubio sebe prerezavši vlastiti vrat.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.