Izvor: Blic, 19.Feb.2020, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD ĆE GORIVO U SRBIJI BITI JEFTINIJE Zbog drastičnog pada cene nafte u svetu u Crnoj Gori već trljaju ruke

Iako je cena nafte na globalnom tržištu od 20. januara do 10. februara pala sa skoro 70 na 53,27 dolara, odnosno više od 24 odsto, vozači u Srbiji skoro da nisu osetili pad. Istovremeno , niže cene goriva od danas imaju vozači u susednoj Crnoj Gori, dok hrvatski mediji navode da su sva goriva u ovoj zemlji poskupela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog drastičnog pada cene nafte, pojeftinilo gorivo u regionu: Evo kada će biti jeftinije u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020

U Crnoj Gori trljaju ruke...Iako je cena nafte na globalnom tržištu od 20. januara do 10. februara pala sa skoro 70 na 53,27 dolara, odnosno više od 24 odsto, vozači u Srbiji skoro da nisu osetili pad. Istovremeno , niže cene goriva od danas imaju vozači u susednoj Crnoj Gori, dok hrvatski mediji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.