Izvor: Blic, 17.Nov.2021, 15:18

BANDERA LETELA 20 METARA, PA PALA NA ŽENU Detalji stravične nesreće u Mirijevu, vlasnik BMW-a (20) tvrdi da je KOLIMA DIVLJAO DRUGI MLADIĆ (FOTO)

Zlata Živković (64) poginula je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mirijevskom bulevaru. Do nesreće je došlo kada je, prema prvim informacijama, vozač D. K. (20), vozeći velikom brzinom BMW, izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u banderu! Bandera je od siline udarca odletela 20 metara i pala na nesrećnu ženu. Ona je poginula na licu mesta.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BANDERA JE LETELA 20 METARA I PALA NA NESREĆNU ZLATU! Stravični prizori na Mirijevu nakon saobraćajne nesreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2021

Suprug nastradale u očaju. Ulica u kojoj se dogodila ova stravična tragedija trenutno blokirana..Zlata Živković (57) poginula je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mirijevskom bulevaru. Do nesreće je došlo kada je, prema prvim informacijama, vozač D. K. (20), vozeći velikom brzinom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dokle više? VIDEO

Izvor: B92, 18.Nov.2021, 11:09

U sredu se u Beogradu dogodila još jedna tragedija kao posledica nasilničke vožnje. BMW se zakucao u banderu takvom brzinom da je ona odletela 20 metara dalje, pala i ubila ženu na licu mesta...Saobraćajna nesreća koja se juče dogodila u Mirijevskom bulevaru sve nas je zaprepastila i još jednom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.