Verso 1,6 D-4D: prva Toyota opremljena dizel motorom iz BMW grupacije (dopunjeno)

Izvor: AutoBlog, 03.Dec.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verso 1,6 D-4D: prva Toyota opremljena dizel motorom iz BMW grupacije (dopunjeno)

• Novi motor će proširiti asortiman ekoloških dizel motora na Toyoti Verso.• Inženjeri iz centra za istraživanje i razvoj Toyote Motor Europe su obezbedili savršeno uklapanje motora i vozila.• Sporazum o isporuci dizel motora je prvi korak ka srednjoročnoj i dugoročnoj saradnji sa BMW grupacijom na polju razvoja ekoloških tehnologija nove generacije. Dve godine posle potpisivanja ugovora o isporuci dizel motora sa BMW grupacijom, Verso 1,6 D-4D će biti prva Toyota opremljena BMW-ovim motorom. Uvođenje 1,6 litarskog D-4D motora proširuje gamu motora na Versu, koja se sada sastoji od četiri dizel i 2...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Prvi rezultat Toyota-BMW saradnje: 1.6 D-4D

Izvor: Nacionalna klasa, 04.Dec.2013, 09:41

Dve godine nakon početka saradnje sa kompanijom BMW, Toyota će ponuditi novi dizel agregat kupcima svojih modela: 1.6 D-4D sa 112KS. Novi motor će se prvo pojaviti u osveženoj Verso gami, koja će debitovati početkom 2014.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.