UDES KOD NIŠA: Poginula dva političara, dve osobe teško povređene

Izvor: Večernje novosti, 15.Sep.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES KOD NIŠA: Poginula dva političara, dve osobe teško povređene

U udesu kod Niša poginula dva političara, a dve osobe teško povređene U stravičnoj saobraćjnoj nesreći koja se u danas oko 13 sati dogodila na auto-putu Niš–Skoplje u blizini naplatne rampe Doljevac, poginuli su Predsednik opštine i predsedavajući Skupštine opštine Ranilug Gradimir Mikić i Saša Aleksić. Do nesreće je došlo kada je vozilo „tojota landkruzer“ koje se kretalo iz pravca Skoplja ka Nišu iz još neutvrđenih razloga sletelo s puta.Tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prilikom povređena je i Vesna Mikić, supruga predsednika opštine kao i Davor Petković, predsednik Odeljenja za prosvetu i zdravstvo Raniluga. Oni se trenutno nalaze na Kliničkom centru u Nišu, a kako tvrde u KC Niš nisu životno ugroženi.„Saobraćajna nezgoda se dogodila na putu E-75, iz pravca Leskovca u pravcu Niša, u visini naselja 21. maj. U Saobraćajnoj nezgodi preminula su dva lica, G.M. koji je predsednik opštine Ranilug i S.A. predsednik skupštine opštine. Sa njima su u vozilu bile još dve osobe, jedna ženska V.M i muškarac D.P. i oni su zadobili teške telesne povrede. Vozilom je upravljao G.M.“, kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.Dežurni zamenik je obavila uviđaj i određuje se tačan uzrok nezgode. Ispred Kliničkog centra u Nišu je i policijska patrola, a novinarima je bio zabranjen ulaz u Urgentni centar na kom se nalaze povređeni.
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NESREĆA KOD NIŠA: Stradali čelnici Raniluga

Izvor: Večernje novosti, 15.Sep.2017

U saobraćajnoj nesreći kod Doljevca poginuli Gradimir Mikić (49) i Saša Aleksić (45). U udesu povređeni i Davor Petković i Mikićeva supruga, ali nisu životno ugroženi GRADONAČELNIK Raniluga Gradimir Mikić (49) i predsedavajući Skupštine opštine Saša Aleksić (45)...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.