Toyotin Otvoreni dan

Izvor: B92, 23.Maj.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyotin "Otvoreni dan"

Toyota će u subotu 26. maja organizovati majski "Otvoreni dan”. Toga dana, u periodu od 10 do 14 časova, svi zainteresovani koji se odluče za kupovinu nekog Toyotinog modela po sistemu "staro za novo” dobiće besplatan prvi redovan servis za svoj budući automobil.

Ova pogodnost odnosi se na one kupce koji se u subotu tokom trajanja "Otvorenog dana” odluče za kupovinu novog, uz zamenu za svoje staro vozilo, ili poruče, odnosno rezervišu novi automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Toyota Centru Beograd.

Osnovni kriterijumi da biste vaš stari automobil, uz doplatu, zamenili za novi jesu da on nije stariji od 10 godina i da nije prešao preko 150.000 km, kao i da nije bio teže havarisan i da je kupljen u Srbiji kod ovlašćenog prodavca.

Pri tome, vaše staro vozilo može biti bilo koje marke, a ne isključivo Toyota.

U Toyota Centru su tokom "Otvorenog dana” omogućili svim zainteresovanima još jednu pogodnost. Ukoliko su vašem vozilu, bez obzira na marku, potrebni limarsko farbarski radovi, dolaskom i zakazivanjem intervencije tog dana možete ostvariti popust od 10 do 15%.

Vozili smo novu Toyotu Yaris.

Toyota prodala 4 miliona hibridnih vozila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.