Izvor: AutoBlog, 27.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyota otvorila novi prodajno-servisni centar u Kragujevcu

Pre nekoliko dana u hali Jezero u Kragujevcu otvoren je novi prodajno-servisni centar Toyote. Novi Toyotin partner - preduzeće Sanel d.o.o. čija je osnovna delatnost veleprodaja rezervnih delova, ulja i autokozmetike poznatih svetskih proizvođača. Salon Toyote se nalazi u sportskoj hali Jezero u Kragujevcu i nosi naziv Toyota Kragujevac, čime se daje naglasak da prodajni objekat u potpunosti ispunjava standarde kvaliteta koje propisuje Toyota. Na površini od 200m² izlagaće se 6 modela iz Toyotine ponude a svim zainteresovanim strankama......

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toyota otvorila novi prodajni i servisni objekat u Kragujevcu

Izvor: MojAuto, 27.Apr.2009

Pre nekoliko dana u hali Jezero u Kragujevcu otvoren je novi prodajni i servisni centar Toyote.Novi Toyotin partner - preduzeće Sanel d.o.o. čija je osnovna delatnost veleprodaja rezervnih delova , ulja i autokozmetike poznatih svetskih proizvođača.

Nastavak na MojAuto...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.